SPOJ ISKUSTVA I MLADOSTI

Boris Miletić: Ova lista jamči razvoj Pule

02.05.2013 u 14:45

Bionic
Reading

Potpredsjednik IDS-a i kandidat za gradonačelnika najvećeg istarskog grada Boris Miletić danas je na konferenciji za novinare u Puli predstavio kandidate za Gradsko vijeće

'Spojem iskustva i mladenačke energije želimo ponuditi svježinu u vođenju Pule', istaknuo je kandidat za gradonačelnika Pule Boris Miletić prilikom današnjeg predstavljanja kandidatkinja i kandidata za Gradsko vijeće zajedničke koalicijske liste IDS-a, HNS-a, Zelenih, BDSH, Istarske stranke umirovljenika i Sindikata umirovljenika Hrvatske.

'Ova lista jamči jedan kontinuitet u radu, stabilnost i razvoj Grada Pule', poručio je Miletić istaknuvši kako su na listi čiji je nositelj pojedini vijećnici s dugogodišnjim stažem u Gradskom vijeću, ali i novi, nešto mlađi vijećnici.

Uz Miletić kao nositelja, na koalicijskoj listi za Gradsko vijeće su slijedom: 2. Elena Gattoni Stepanov; 3. Alen Damijanić; 4. Marko Martinčić; 5. Diana Kukić Dasko; 6. Gordana Ferenčić; 7. Ardemio Zimolo; 8. Robert Cvek; 9. Bruna Jovanović; 10. Viktor Lazarić; 11. Jadranka Černjul; 12. Redžep Raimović; 13. Gordana Peteršić; 14. Luka Blagović.

Miletić je naglasio i kako se pri sastavljanju ove liste vodilo računa o spolnoj i dobnoj ravnopravnosti, kao i o tome da kandidati budu iz svih dijelova Pule, kako bi jamčili umjeren i ujednačen razvoj.

'U našim redovima su i pripadnici manjinskih zajednica koji žive i djeluju u Puli ne samo zato jer je to statutarna obaveza, već zato što je to i u duhu politike koju razvijamo. Multikulturalnost, tolerancija i antifašizam temeljne su vrijednosti Grada Pule i stoga su nama od izuzetne važnosti', kazao je Miletić, koji se ovom prigodom ujedno zahvalio i svim dosadašnjim vijećnicima na njihovom osobnom doprinosu uspješnosti gradske uprave u razdoblju od 2009-2013. godine.