GAMEREPORT/NAGRADNJAČA

Borderlands 2

Bionic
Reading

Pogledajte novu uzbudljivu mirisnu aromom punu recenziju i odigrante najluđu nagradnjaču na ovim prostorima od stoljeća sedmog ili osmog...

Dugo smo čekali, naprali smo se tona i tona čarapa, i napokon, nakon skoro sto pačjih godina (2 ljudske) konačno smo doživjeli i to: recenziju Borderlandsa 2 kombiniranu sa nagradnjačom (veliko N mi kažu da pišem, al sam pobunjenik, pa neću).

 

Borderlands 2

 

Kako biste svojim dražesnim malim ručicama obuhvatili sveti gral ove nagradnjače (Premiere Edition PC verzije Borderlandsa 2), te upoznali Krešu UŽIVO, sve što trebate učiniti je upregnuti sivu tvar u lubanji (mozak, fyi) kako biste odgovorili na jednostavno i štovišno-dapačno logično pitanje. A koje je to pitanje? Da su Borderlandsi 2 komad voća i/ili povrća koje bi voće i/ili povrće oni bili i zašto. Pobjednik te osvajač naše ultra nagrade biti će onaj koji nam da najbolji, najmaštovitiji i najbolje prokuhan odgovor.

 

1.) KOJA JE NAGRADA?

1x Borderlands 2 Premiere Club Edition PC

1x Upoznavanje Lauša

 

2.) KAKO DO NAGRADA?

Odgovorite na pitanje "Da je Bodredlands 2 komad voća ili povrća koje bi voće ili povrće on bio i zašto?"

Pobjednik će biti onaj koji na ovaj odgovor ponudi najmaštovitiji, najsmješniji i najkreativniji odgovor u obliku kratkog sastavka.

 

3.) TRAJANJE NAGRADNJAČE

Nagradnjača počinje 28. 9. 2012. i završava 5. 10. 2012. Rezultati će biti objavljeni u posebnom članku na Gamereportu i na Gamereport Facebook fanpageu.

 

4.) OBAVEZNI UVJET

Molimo vas da u odgovoru na nagradno pitanje obavezno priložite svoju e-mail adresu kako bi vas mogli kontaktirati u vezi predaje nagrade.

 

Nagradu ustupio Infomark...www.infomark.hr