IVANA GRLJAK NA FACEBOOKU

Bivša glasnogovornica Vlade: Ovo je početak kraja, sramim se!

06.05.2014 u 14:08

Bionic
Reading

Bivša glasnogovornica Vlade Ivana Grljak, koja je prije dva mjeseca na vlastiti zahtjev razriješena te dužnosti, burno je reagirala na Facebooku na današnju smjenu ministra financija Slavka Linića

Od ranije je poznato da Ivana Grljak spada u Linićevu struju u SDP-u, ali se od svoje smjene ipak suzdržavala od oštrih kritika upućenih čelniku SDP-a Zoranu Milanoviću. No čini se da je smjena omiljenog ministra kap koja je prelila čašu bivše glasnogovornice Vlade.

'Danas je tužan dan. Hvala ti, Slavko, na svemu. Hvala ti što si pokušao uvesti reda u ovu zemlju, što si se suprotstavio razno-raznim lobijima i uvijek vodio računa o dobrobiti građana. Prvi put u našoj povijesti netko se suprotstavio bankama, moćnicima i sitnim dušama koji državu shvaćaju kao svoju privatnu prćiju. To su prepoznali i građani cijeneći njegovu energiju, rad i prepoznajući njegove rezultate', napisala je Grljak na Facebooku.

'Bio je najpopularniji ministar, jer je govorio istinu, radio i nije zatvarao oči pred pravim problemima u zemlji. Slavku Liniću 20 godina pakuje HDZ, razne špijunčine, razni Oliveri te mu na koncu napakuju vlastiti. Sramim se!' stoji u statusu bivše glasnogovornice Vlade.