PJESNICI TRAŽE ČUDO

Bitka Zagreba i Dinama za finale uživo na MAXtv-u

16.04.2012 u 13:10

Bionic
Reading

U utorak u 18 sati u 'ulici pjesnika' igra se uzvratna utakmica polufinala hrvatskog nogometnog kupa između Zagreba i Dinama. Prvi susret na Maksimiru završio je sa neodlučenih 1-1 pa Zagreb u uzvrat ulazi sa prednošću. E sad, koliko je gol u gostima velika prednost kada s jedne strane stoji samo solidni Zagreb, a sa druge strane puno jači Dinamo - ostaje da se vidi

Modri plavi stroj malo je posustao u zadnje vrijeme - novi naslov prvaka je već u džepu pa je bilo i za očekivati da će Badelj i ostale plave zvijezde imati problema sa motivacijom, no da će u prošlom kolu gotovo pa izgubiti od Zadra, to se nitko nije nadao - pogotovo zato što je Zadar tukao Dinamo u jesenskom dijelu prvenstva. Dinamov trener Čačić mora pokušati razbuditi plavu družinu inače će njihova ambicija za osvajanjem dvostruke krune ostati neostvarenom. Bez pravog pristupa ne može se pobijediti nikoga, a to bi barem dinamovim profesionalcima moralo biti jasno - vidi pod Dugo Selo.

Zagreb je u prošlom kolu pobijedo Istru na svom terenu i tako vrlo vjerojatno stekao dovoljnu bodovnu zalihu da ne mora strahovati za prvoligaški ststus u finišu sezone. U utakmicu protiv Dinama Štrok i društvo ulaze opušteno i bez imperativa no ne i bez ambicija. Zagreb odnedavno vodi Besek koji je već izjavio da bi volio jednoga dana biti trener Dinama, a najbolja preporuka bi mu bila da Modre izbaci iz kupa!

Ako Dinamo u ovaj susret uđe motivirano i sa pravim pristupom, sigurno će zabiti gol i anulirati prednost Zagreba, no ako ponovo zaigraju preopušteno mogli bi se naći u problemima.

Ove sezone Dinamo je slavio u ligi 1:0, a u kupu je zavrpilo 1:1. Zagreb će u 20 dana dočekati dva uzvrata