'premijer je nervozan'

Bernardić odgovorio Plenkoviću: Todoriću je pomagao HDZ, a sada odabrani dijele plijen

30.10.2017 u 22:07

Bionic
Reading

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić odgovorio je premijeru Andreju Plenkoviću koji ga je nazvao glasnogovornikom Ivice Todorića

'Todorićevo carstvo izraslo je uz pomoć HDZ-a, a sada odabrana ekipa dijeli plijen. Plenković je nervozan jer ne zna kako da opravda ortačke kombinacije, pa priča besmislice', poručio je na Facebooku predsjednik SDP-a Davor Bernardić nakon što mu je u ponedjeljak prijepodne premijer Andrej Plenković poručio da je glasnogovornik Ivice Todorića.

Naime, komentirajući inicijativu SDP-a za glasanje o povjerenju Vladi, premijer Plenković je rekao: 'Ako opozicija želi koristiti svoje demokratsko pravo, to je u redu. Imat ćemo glasovanje, oni će izgubiti, a sve što čine, čine na teatralan način', te dodao kako je i to po njemu u redu i nema problem s time da lider oporbe bude glasnogovornik Ivice Todorića.

  • +45
Fotografije koje su obilježile krizu u Agrokoru Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

'Što se tog procesa tiče, moj je dojam da velik broj političkih aktera ne samo da je za 180 stupnjeva promijenio retoriku, već kao i da cijela javnost pati od kolektivne amnezije. Most i SDP su pet mjeseci pjevali pjesmicu da Vlada štiti Todorića. Sad je sasvim druga pjesmica, postaju njegovi glasnogovornici', rekao je Plenković.