SVE ZBOG VUČIĆA

Beljak i Stier se prepucavali gdje je tko bio '91.

06.09.2016 u 20:27

Bionic
Reading

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak u sklopu predizborne kampanje u Karlovcu u utorak je rekao da bi novinari 'trebali pitati Andreja Plenkovića i Davora Ivu Stiera gdje su bili '91., dok se on borio protiv Aleksandra Vučića'. Na njegovu izjavu odgovorio je politički tajnik HDZ-a Davor Ivo Stier, javlja N1

'Beljaka jako svrbi to što je još u svibnju mogao dići ruku protiv Vučića, a to nije učinio. Ja sam '91. došao u Hrvatsku iz Argentine i bio ratni dopisnik. Kasnije sam nastavio i završio sa studijem. Ne znam na kojem je taj bojištu postao slavan, ali je postao slavan jer je kršio hrvatske zakone i bio osuđen za krađu. Neće nam takav dijeliti lekcije o patriotizmu', kazao je, kako prenosi N1, Stier.

Podsjetimo, Beljak je danas u Karlovcu novinarima rekao da trebaju pitati Stiera i Andreja Plenkovića gdje su bili '91. Naime, Beljak je komentirao to što Vučićev SNS nije ušao u EPP, čiji su članovi i HDZ i HSS. Dodao je da će SNS ući u EPP u trenutku kad Srbija uđe u EU. 'Kad dođe do toga, onda će HSS imati što reći', rekao je Beljak. Dodao je da je njihova želja da Srbija što prije uđe u sjevernoatlantski savez kako bi se što prije integrirali.

'To znači da moramo raditi i s ljudima koji su sudjelovali u agresiji na Republiku Hrvatsku', rekao je Beljak.