UVERTIRA U PREDSJEDNIČKU KAMPANJU?

Bandićeva turneja: U jednom danu posjetio tri grada

14.08.2009 u 17:11

Bionic
Reading

Neumorni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić preko ljeta nema previše posla u metropoli, pa službeno obilazi Hrvatske gradove i mjesta se svojom nazočnošću uveličava lokalne proslave

Tako je u petak povodom blagdana Rokovo i Dana grada Virovitice danas posjetio taj grad. No danas je pojavio još i u Vukovaru i Crikvenici. Dan ranije bio je na Viru. Kaže da se samo odaziva pozivu prijatelja te da posjeti nemaju nikakvo stranačko obilježje.

S pravom se stoga nameće konstatacija da se Bandić priprema za predsjedničku kampanju. Zašto bi inače obilazio cijelu Hrvatsku. On to, naravno, negira tvrdeći da 'njegova radna kampanja traje tri godine, 11 mjeseci i 28 dana' te da je u takvom radnom ritmu već devet godina.

U razgovoru s virovitičkim gradonačelnikom Ivicom Kirinom, Bandić je potvrdio da Zagreb cijeni povijesnu suradnju i činjenicu što je Zlatna Bula za Grad Zagreb napisana upravo u Virovitici.

U izjavi novinarima Kirin je rekao da gradonačelnici rade za svoje građane te da je grad Zagreb svojim iskustvom i uspjesima do sada pomagao Virovitici u uspješnom razvoju, piše Večernji.hr.