LETJELO I KAMENJE U ZRAK

Bandićeva fontana preduhitrila svečano otvaranje!

Puknula cijev kod NSB-4

Puknula cijev kod NSB-4

Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Fontane Milana Bandića proradile su i prije vremena. Naime, najvjerojatnije tijekom radova danas je puknula cijev i voda je šikljala i desetak metara u zrak dok su radnici pokušavali zaustaviti curenje, javlja dnevnik.hr
Ranko Suvar / CROPIX

Ranko Suvar / CROPIX

Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Danas je na gradilištu u blizini Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu gdje se gradi sporna fontana oštećena cijev gradskog vodovoda.

U hitnim intervencijama rekli su da su dojavu o puknuću cijevi dobili oko 16,30 te da je ekipa na terenu i zatvara cijev.

Jedan od svjedoka 'prijevremeno otvorene fontane' kazao je da je prilikom dolaska u NSK vidio 'vodoskok' veličine desetak metara koji se mogao primijetiti već od Lisinskog.


'Kada sam se približio mjestu događaja, vidio sam da voda izvire iz velike rupe koju su iskopali radnici. Očigledno je da su oštetili cijev vodovoda. Zbog silnog tlaka vode, nisu ništa mogli učiniti da zaustave curenje te su se nemoćni samo povukli na sigurno iza svojih bagera dok je voda izbacivala zemlju i kamenje uokolo', ispričao je dnevniku.hr

Valja podsjetiti da se oko ovoga gradilišta vodila žustra rasprava prošli tjedan kada je u Gradskoj skupštini prijedlog obustave radova na izgradnji fontana uz NSK dobio potporu Skupštine, ali radovi nisu zaustavljeni.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi