LEŽERNA SUBOTA NA TRGU

Bandić zaposlenicima: Ne zaboravite OIB za referendum

26.09.2014 u 22:53

Bionic
Reading

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić pozvao je zaposlenike Gradske uprave da u subotu dođu na Trg bana Jelačića s pripremljenim OIB-om kako bi, ukoliko to naravno žele, potpisali referendumsku inicijativu u organizaciji udruge 'U ime obitelji'. Poziv je odaslan e-mailom naslovljenim 'POZIV TISKOVNA KONFERENCIJA "BIRAJMO ZASTUPNIKE IMENOM I PREZIMENOM"'

'Nema tu ništa sporno. Gradonačelnik jednako tako poziva svoje suradnike i zaposlene i na otvorenje Bundekfesta. Ima stotine sličnih mailova. Nije im nikakva obveza doći. Sigurno nitko neće evidentirati tko je došao i tko je potpisao. Radi se o ležernom okupljanju', rekla je za 24sata.hr Bandićeva glasnogovornica Martina Šušnjara.

Gradonačelnik Bandić u subotu će na središnjem zagrebačkom trgu u 12.30 sati dati izjavu za medije povodom referendumske inicijative o promjeni izbornog sustava.

Tim povodom iz Odsjeka za protokol kabineta gradonačelnika još u četvrtak upućen je 'ljubazan poziv' zaposlenicima Gradske uprave da se pridruže tom događaju. 'Ukoliko ste zainteresirani za potpisivanje ove referendumske inicijative ne zaboravite OIB i osobnu iskaznicu', stoji u e-mailu, koji prenosi dalje.com. Slijedi obavijest primateljima da ih gradonačelnik nakon tiskovne konferencije poziva na neformalno druženje u Gradskoj kavani. U gradskoj upravi, inače, radi više od 2.000 ljudi.

Podsjetimo, Bandić je udrugu 'U ime obitelji' već počastio s 240.000 kuna, prostorom i plaćanjem režija, a Željku Markić nedavno je nazvao zadnjom zdravom karikom ovog društva.