ŠVALJEK SMIJENJENA

Bandić predao ovlasti zamjenici Kusin

26.03.2015 u 16:00

Bionic
Reading

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je u istražnom zatvoru u Remetincu, povukao je punomoć svojoj zamjenici Sandri Švaljek. Istodobno je punomoć dao svojoj drugoj zamjenici Vesni Kusin te ju tako ovlastio za obavljanje dužnosti gradonačelnice

Švaljek je prethodno nakon Aktualnog sata u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, odgovarajući na pitanje novinara kojim uredima u gradskoj upravi nije zadovoljna, rekla da ne misli ni na koga konkretno. Kada se locira konkretna odgovornost, treba povući i odgovarajuće poteze, rekla je Švaljek najavljujući smjene u Gradskoj upravi.

Dosadašnja ovlaštena gradonačelnica Švaljek prije četiri dana rekla je za Radio Sljeme da ostane li bez punomoći, dat će ostavku. Najvjerojatnije ću se vratiti u Gradsku skupštinu, dodala je.

Pročitajte biografiju Vesne Kusin

'Smatram da bi to bile nepotrebne turbulencije za Grad koji je i tako već dovoljno uzdrman. Grad ne treba gurati u disfunkcionalnost, no ako se to dogodi, nema smisla da ostanem na poziciji na kojoj ne mogu više ništa napraviti', rekla je Švaljek prije nekoliko dana.