SUMNJIVE DOZVOLE

Bandić otvorio benzinsku postaju s nelegalnim priključkom za vodu?

10.04.2014 u 13:06

Bionic
Reading

Krajem siječnja ove godine, u Oporovečkoj ulici u Zagrebu Lukoil je otvorio benzinsku postaju. Budući da voli biti svugdje, na njezinu otvaranju našao se i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Vrpca je presječena, otvoreno je nekoliko radnih mjesta, svi su se smiješili, a dva mjeseca kasnije, prema tvrdnji Ivana Tepeša (HSP AS), zastupnika u Skupštini Grada Zagreba, postaja je otvorena, a ima nelegalan priključak za vodu

'Kako je takva pumpa prošla tehnički pregled? Kako je dobila uporabnu dozvolu? Tko će nadoknaditi štetu za potrošenu vodu i koliko je potrošeno otkad je otvorena? Tko je to dopustio?' upitao je Tepeš gradonačelnika Bandića.

Nemalo iznenađen, Bandić je izašao za govornicu i ustvrdio kako o tome ne zna ništa, jer on ne može znati što radi svih 24 tisuće zaposlenika Holdinga i Gradske uprave.

'Ako je to točno što govorite, onda će netko snositi sankcije. Ako je točno, ja ću se ispričati javnosti, a krivac će odgovarati. Žao mi je da se to dogodilo, ako se dogodilo. Ja ću se i u buduće pojavljivati tamo gdje će biti otvoreno makar i jedno radno mjesto', ustvrdio je Bandić.