HOĆE LI BITI WC-A?

Bandić izborni stožer seli u šator na Bundek

31.05.2013 u 14:49

  • +11

Izborni stožer Milana Bandića

Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Bionic
Reading

Milan Bandić, nakon što je stožer u izbornoj noći za prvi krug lokalnih izbora imao u Praškoj u prostoru bez sanitarnog čvora, izbornu noć u nedjelju odlučio je provesti na Bundeku

Rezultate drugog kruga lokalnih izbora Bandić i njegov stožer te simpatizeri i novinari pratit će na Bundeku pod šatorom na livadi pokraj plutajuće pozornice.

Bandić je rezultate prvog kruga izbora dočekao u prostoru u Praškoj 5 gdje je nekoć bila poslovnica propalog Generalturista. Tamo su se natiskali novinari, Bandićevi najbliži suradnici i simpatizeri. No u Praškoj 5 nema WC-a, pa su se Bandićevi ljudi šalili kako se može otići preko puta, u zagrebački SDP u Praškoj 2.


Iako je osvojio izniman broj glasova, Bandić sa svojim stožerom nije imao vremena za slavlje jer je jurio u Mostar majci u bolnicu.

Nedjeljne rezultate drugog kruga izbora za gradonačelnika Bandić će dočekati na Bundeku iako vremenska prognoza nije obećavajuća. Naime, bit će hladno i kišovito. Ipak, Bandića do sada i gori uvjeti nisu spriječili u obavljanju aktivnosti. Ima li u šatoru WC-a, iz stožera ne preciziraju.