Nema audija do merđana

Bandić iz garaže poručio: Na posao ću kad zatopli ići pješke

23.01.2018 u 20:20

Bionic
Reading

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, nakon što su mediji jučer objavili kako na posao dolazi luksuznim rent-a-car Mercedesom E klase 220d, u utorak navečer sazvao je konferenciju za medije u garaži Gradske uprave. Gradonačelnik je 'presicu' iskoristio je za napad na novinare, a odbio je odgovoriti koliko dugo će koristiti Mercedes

Gradski Audi, prema riječima gradskih otaca, nalazi se na servisu. Šef garaže Gradske uprave Rafael Spajić naveo jekako će kvar vozila koji je na servisu biti uklonjen kroz par dana.

'Da smo napravili tri vrtića i škola, ne bih vidio ovoliko televizija ovdje. Ja mislim da smo mi u banani. U Hrvatskoj 2018. godine bavit se ovim stvarima je ispod dostojanstva jer imamo važnijih problema', kazao je Bandić.

 

Uz njega su na presici sudjelovali i pročelnici Miro Laco i Pavle Kalinić koji su pravdali najam mercedesa sigurnosnim, financijskim i statusnim razlozima.

Bandić je pak poručio kako su mu prijatelji Janjevci rekli da će mu osigurati automobil ako neće moći voziti ovaj.

Dodao je i kako bi redatelj Oliver Frljić mogao napraviti predstavu o ovom slučaju.

'Hvala vam što ste došli. Ovo ću zamoliti da na tragu toga naprave predstavu u kazalištu. To je posao za sociologe, psihologe i karikaturiste. Čim zatopli, zavjetovat ću se da ću ići pješke od kuće do posla', kazao je Bandić.

Bandićev Mercedes Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Na upit koliko će koristiti zamjensko vozilo odbio je odgovorit i tek je kratko poručio kako je 'to je strašno'.

'Sutra ćemo pobijediti Francusku', zaključio je Bandić.