MEGALOMANIJA

Bandić bi gradio fontanu vrijednu 10 milijuna kuna

Milan Bandic zagrebacki gradonacelnik i kandidat za predsjednicke izbore Republike Hrvatske sa Baltazarom likom iz crtanog filma na pozornici na trgu Bana Jelacica predaje kljuceve grada Zagreba

Milan Bandic zagrebacki gradonacelnik i kandidat za predsjednicke izbore Republike Hrvatske sa Baltazarom likom iz crtanog filma na pozornici na trgu Bana Jelacica predaje kljuceve grada Zagreba

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Drago Sopta

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, na zelenoj površini u Ulici Hrvatske bratske zajednice, nakanio je izgraditi fontanu vrijednu deset milijuna kuna!

Naime, Vijeću gradske četvrti Trnje gradska uprava uputila je popis prioritetnih aktivnosti 2011. na kojem se nalazi ta stavka, no vijećnici su taj prijedlog s indignacijom odbili.

'U vrijeme kad su pučke kuhinje sve punije, sve više ljudi ostaje bez posla, kad od malih komunalnih akcija nema ništa, niti će biti, Bandić bi gradio fontanu. To je potpuno suludo. Umjesto toga predložili smo obnovu Trnjanske ceste od Slavonske avenije do Trnjanskog nasipa', rekao je vijećnik Pero Kovačević za Novi list.

Izgradnja grandioznih objekata, kao što je Arena Zagreb, naselje Sopnica-Jelkovec, Domovinski most, projekt novog stadiona na Kajzerici ili uređenje jezera Bundek i inače je obilježje Bandićevog desetogodišnjeg stolovanja Zagrebom.

Da nije vrijeme za tu investiciju, složili su se i Jozo Radoš, predsjednik Skupštinskog Odbora za mjesnu samoupravu, kao i Tomislav Saucha iz SDP-a.

'Što se babi tilo, to se babi snilo. To mora biti u proračunu, a u situaciji u kojoj ne znamo kako ćemo posložiti proračun za 2011. godinu te u situaciji gdje ove godine nismo sagradili nijednu školu ili vrtić, jedino ovako mogu komentirati taj prijedlog', kratak je bio Saucha u izjavi za Novi list.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi