JEDNA OSOBA OZLIJEĐENA

Bagerom porušio kuću pa pobjegao

22.01.2011 u 08:43

Bionic
Reading

Zagrebačka policija izvijestila je o bizarnoj nesreći koja se jutros dogodila u Heinzelovoj ulici pri čemu je ozlijeđena jedna osoba

Kod kućnog broja 52 još uvijek nepoznat netko najvjerojatnije je zabunom bagerom srušio jednu kuću i počeo rušiti drugu. Nakon devastacije nepoznati je počinitelj pobjegao.

U ovoj bizarnoj nesreći jedna je osoba ozlijeđena te je prevezena u bolnicu.

Zagrebačka policija traga za nepoznatim bageristom koji je rano ujutro počeo rušiti kuće u Heinzelovoj ulici u kojima su bili stanari.

'Još utvrđujemo o kome se radi i je li do rušenja kuće došlo zabunom ili je sve napravljeno s namjerom', kazala je glasnogovornica zagrebačke policije Jelena Bikić.

Dodala je da se incident dogodio jutros oko 6 sati kada je nepoznati muškarac s bagerom došao do kuće u Heinzelovoj 52. Jednu je kuću bez upozorenja i najave srušio, a zatim je prešao na drugu pri čemu je ozlijeđena jedna žena. Nakon toga je pobjegao s mjesta incidenta

Oštećena i srušena kuća nalaze se na gradskom zemljištu, a iako stanari u njima žive desetljećima one su već neko vrijeme predviđene za rušenje.