TEŠKA NESREĆA KOD KARLOVCA

Automobil probio zaštitnu ogradu, vozač ostao bez noge

04.01.2017 u 12:10

Bionic
Reading

Prevelika brzina u kombinaciji sa skliskim kolnikom bila je kobna za Albance koji su oko deset sati nastradali kod Tunela sv. Marko kod Karlovca na autocesti A-1, piše KAportal

Vozač BMW terenca albanskih registracijskih oznaka je nekoliko stotina metara nakon izlaska iz tunela izgubio kontrolu nad vozilom, te udario u zaštitnu ogradu između dva prometna traka. Udarac je bio silovit, automobil je dijelom ušao u drugu traku ali se odmah odbio nazad vjerojatno strugajući uz ogradu. Prava je sreća da u tom trenutku iz suprotnog smjera nitko nije naišao jer bi posljedice nesreće bile i puno gore, piše KAportal.

Nesretnom vozaču je uslijed udarca u metalnu ogradu lijevi kraj vozila priklještio nogu, te kako saznajemo od vatrogasaca na terenu, na mjestu je ostao bez noge koja mu je otkinuta. Suvozač je puno bolje prošao, ali ostao u velikom šoku. Brzo su intervenirali vatrogasci, policija i Hitna služba. Tim medicinske pomoći je unesrećenom pružio prvu pomoć te ga odvezao u karlovačku Opću bolnicu.

Promet autocestom se odvija, ali usporeno u oba smjera.