za točno dvije godine

Assassin's Creed film u kinima tek sredinom 2015-e

20.05.2013 u 09:59

Bionic
Reading

Iako je u planu već više od godinu dana, Assassin's Creed film nad čijom je produkcijom Ubisoft zadržao pravo posljednje riječi, u kinima će se pojaviti tek sredinom 2015. godine

Više od prije godinu dana Ubisoft je vrlo ozbiljno odlučio na film prenijeti neke od svojih najslavnijih franšiza. Tako je prvo najavljen Assassin's Creed film u kojemu će glavnu ulogu tumačiti Michael Fassbender te Splinter Cell film u kojemu će glavnom protagonista odigrati Tom Hardy.

 

Kako sve ne bi završilo u slijepoj ulici gdje najčešće završavaju filmovi snimljeni po igrama (i obratno!) Ubisoft je osnovao vlastitu producentsku kuću te će posljednju riječ u svim segmentima zadržati upravo – Ubisoft.

 

Ako je vjerovati pouzdanom Box Office Mojou, Assassin's Creed u kinima će se pojaviti 22. svibnja 2015. godine. Dakle, za točno dvije godine. Splinter Cell film vjerojatno ćemo čekati još duže.

 

Podsjećamo, Ubisoft trenutno radi na razvoju nove Assassin's Creed igre pod imenom 'Black Flag' o kojoj više možete saznati u našoj opširnoj najavi.