TV NOVINARKA

Anka Bilić Keserović potvrdila: Otišla sam s N1

26.11.2014 u 08:43

Bionic
Reading

Iako se već dulje vrijeme šuškalo da je jedna od prvih akvizicija balkanskog CNN-a televizije N1, Anka Bilić Keserović napustila je tu televiziju i prije početka njezinog emitiranja, bivša HTV-ova reporterka tu nam je informaciju konačno i sama potvrdila

'S televizijom N1 sam se razišla. Jednostavno se više nisam vidjela u tom projektu', kratko je za tportal kazala Anka Bilić Keserović. O budućim planovima još ne može konkretno govoriti. Trenutačno, kako nam kaže, odmara se i razmišlja o opcijama za budućnost.

Podsjetimo, poznata HTV-ova reporterka bila je jedna od prvih akvizicija nove televizije N1. S obzirom na to da je godinama pratila politiku, posebice rad Vlade, Sabora i političkih stranaka, trebala je biti jedan od glavnih aduta balkanskog CNN-a. Međutim, iako su na toj televiziji već prije ljeta prigrabili sve svoje buduće zvijezde i novinare, početak emitiranja nekoliko je puta odgađan.

Svakim novim odgađanjem sve su glasnija bila šaputanja o nezadovoljstvu novinara, koji su doduše izlazili na teren i redovito se s događanja javljali na svojim twitter profilima. Neki od novinara navodno nisu bili zadovoljni odugovlačenjem, radnim uvjetima te nedostatkom plana za budućnost te televizije.

Tik uoči 30. listopada, za kada je konačno uglavljen početak emitiranja, počelo se šaputati da je Anka Bilić Keserović napustila N1, no s te su televizije tada uvjeravali da je ona na bolovanju, a ona nije odgovarala na telefonske pozive. Međutim, sada se pokazalo da prekid suradnje nije bio samo kratkotrajan.