Akaneiro: Demon Hunters

American McGee traži pomoć na Kickstarteru

07.01.2013 u 12:58

Bionic
Reading

Iako je njegov najnoviji projekt već neko vrijeme u produkciji, slavni American McGee tek je sada zatražio financijsku pomoć fanova na Kickstarteru, i to zbog pomanjkanja vremena i novca

American McGee svoje je ime sagradio radeći na kultnim igrama poput franšize Quake, a njegov posljednji naslov – Alice: Madness Returns - mogli smo zaigrati 2011. godine. Nakon toga Spicy Horse, kineski razvojni studio na čijem je čelu McGee, okreće se nešto, pa recimo to tako – drugačijim igrama. Naime, studio trenutno radi na igri Crazy Fairies koja je namijenjena pametnim telefonima i Facebooku te Akaneiro: Demon Hunters, naslovu koji će se igrati u browserima i na tabletima.

 

A upravo je za Akaneiro: Demon Hunters American McGee potražio financijsku pomoć na Kickstarteru. Svota od 200.000 dolara potrebna im je, kažu, zbog toga jer im je ponestalo vremena i dakako – novca. Hoće li u tome uspjeti ili ne, odlučit će sami obožavatelji kojima je preostalo još 25 dana.

 

Što se same igre tiče, Akaneiro: Demon Hunters je akcijski RPG inspiriran japanskom mitologijom i svima nam dobro poznatom pričom o crvenkapici. Kao što možete vidjeti i u priloženom traileru, igru odlikuje šarmantna pastelasta cell-shading grafika nalik onoj iz Borderlandsa ili pak The Walking Dead.

 

 

Ukoliko se uspiju prikupiti željena sredstva, Spicy Horse će već krajem ovoga mjeseca organizirati beta testiranje igre, a po dovršetku razvoja igra će biti u potpunosti besplatna, bez ikakvih 'play-to-win' trikova.

 

Vapaji American McGeeja na Kickstarteru kod određenog dijela njegovih fanova nisu prošli baš najbolje, ljudi su nezadovoljni jer je počeo s igrama za tablete i pametne telefone te ga se optužuje i za loše raspolaganje novcem, zbog čega ga sad traži od obožavatelja.