MOST PORUČUJE

'Ako su medijski napisi točni, Crnoja mora otići!'

26.01.2016 u 21:20

Bionic
Reading

Ukoliko se pokaže da su medijski napisi o ministru branitelja Miji Crnoji točni, on mora otići. Takav je stav Mosta kojeg je novinarima u utorak navečer izrekao saborski zastupnik i član Nacionalnog vijeća Mosta Miroslav Šimić

'U slučaju ministra branitelja Mije Crnoje, zasad znamo najviše iz medijskih napisa. Posljednjih nekoliko trenutaka možemo vidjeti da su se pojavili i pojedini dokumenti, moramo provjeriti njihovu autentičnost kao i autentičnost napisa, moramo čuti i ministra Crnoju, a načelan stav Mosta je da ako se pokaže da su ta djela, odnosno nedjela istinita i zaista izvršena, takva osoba ne može voditi niti jedan resor u Vladi niti biti član hrvatske vlade', kazao je Šimić.

Novinare je zanimalo koliko su u Mostu spremni čekati da se provjeri jesu li napisi istiniti.

'Mi ne možemo u ovom trenutku konkretno reći jer imamo samo medijske napise, moramo vidjeti te zemljišnoknjižne dokumente koji su izišli u javnost, neće proći dugo vremena za utvrđivanje autentičnosti tih dokumenata i mi ćemo prema tome zauzeti stav', rekao je Šimić.

Podsjetimo, mediji su objavili kako je Crnoja u svom životopisu naveo adresu na kojoj ne živi i na kojoj se nalazi samo baraka, zbog čega su se odmah pojavile sumnje u utaju poreza.