'rijeke pravde'

Ahmetović: Ova koalicija će Hrvatsku osloboditi korupcije i nepotizma

06.04.2024 u 14:43

Bionic
Reading

SDP-ova koalicija Rijeke pravde, poručila je sa subotnjeg druženja s građanima u Crikvenici da su parlamentarni izbori ultimativna mogućnost odabira između prosperiteta našega društva i ove države ili sveopćeg potopa što ga nudi ostanak na vlasti HDZ-a

U Crikvenici su se građanima predstavili i družili se predstavnici koalicije šest stranaka "Rijeke pravde" (SDP, Centar, Glas, SIP, HSS I NS-Reformisti) Mirela Ahmetović i Saša Đujić.

Skup je zbog subotnjih izbornih obveza čelnika svih šest koalicijskih partnera, koji je u isto vrijeme održan u Zagrebu, postao formalno-neformalnim druženjem uz fritaju od 800 jaja i osam kila šparoga, sve u znaku osmice za 8. izbornu jedinicu, koju su Crikvenici predstavljali Đujić i Ahmetović. Pridružio im se i predsjednik crikveničkog SDP-a Mario Kružić, a druženje s građanima održano je u gradskoj luci i rivi.

  • +3
Ilustrativna galerija/Rijeke pravde Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

'Ovo je koalicija koja će našu Hrvatsku učiniti boljom i osloboditi je korupcije, nepotizma i klijentelizma, a "Rijeke pravde" u tome će uspjeti - samo im treba ukazati povjerenje i na predstojećim izborima dati im glas', rekli su Saša Đujić i Mirela Ahmetović.