KRENULE PRIJAVE

Znate li za S.PO.C.K., studentski startup inkubator?

11.06.2016 u 08:10

Bionic
Reading

Studenti Sveučilišta u Zagrebu i oni koji su završili studij unazad dvije godine imaju priliku sudjelovati u programu koji omogućava podršku, vodstvo, stjecanje znanja i razvoj vještina potrebnih da ideje pretvore u rješenja i pokrenu tvrtke

S.PO.C.K. (skraćenica za Studentsko poduzetništvo u Centru karijera pri zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva) pomaže mladim poduzetnicima da od svojih projekata stvore i razviju vodeće startupove.

Studenti Sveučilišta u Zagrebu i oni koji su završili studij unazad dvije godine imaju priliku sudjelovati u programu koji omogućava podršku, vodstvo, stjecanje znanja i razvoj vještina potrebnih da ideje pretvore u rješenja i pokrenu tvrtke.

S.PO.C.K. odabranim timovima nudi opsežan desetomjesečni program osmišljen da podrži i ubrza razvoj poslovne ideje i njenu realizaciju u proizvod ili uslugu spremun za tržište. Na raspolaganju će biti mentori, besplatni radni prostor i specijalizirana oprema (3D printer, sustav za izradu tiskanih pločica ili klima komora, recimo), radionice i predavanja vezana uz poslovanje, marketing, dizajn, oblikovanje, upravljanje timovima, kampanjama za crowdfunding...


Zainteresirani timovi koji imaju barem jednog studenta FER-a na prediplomskom ili diplomskom studiju, a ostali članovi su studenti Sveučilišta u Zagrebu ili su završili studij unazad dvije godine mogu se prijaviti u S.PO.C.K.

Prijave možete slati od 10. do 17. lipnja. Prvi krug odabira trajat će od 20. lipnja do 1. srpnja. Drugi krug, koji će uključiti prezentacije i intervjue, predviđen je za razdoblje od 4. do 8. srpnja. Timovi koji će biti uvršteni u program bit će objavljeni 11. srpnja.

U prvom krugu prijava zainteresirani timovi trebaju ispuniti dokument za prijavu i poslati ga na adresu spock@fer.hr

Više:S.PO.C.K.