NINTENDO NA IPHONEU

Znamo cijenu i datum izlaska Super Mario Runa

17.11.2016 u 12:56

Bionic
Reading

Prva zbilja velika igra koja dolazi na iOS nakon dugo najavljivanja dobila je konkretnu cijenu i datum izlaska

Trkačko-platformska uživancija najavljena tijekom predstavljanja iPhonea 7 na tržište stiže 15. prosinca 2016. Nintendo će download igre učiniti besplatnim, a svi koji nakon isprobavanja tri dostupna moda odluče nastaviti s igrom morat će platiti mikrotransakciju.

Mikrotransakcija je u ovom slučaju relativno pogrešan pojam s obzirom na to da za Super Mario Run valja platiti 9,99 dolara, što je s europskim porezom oko 12,5 dolara za nas žitelje Starog kontinenta.

Nintendova nova igra napravljena je za igranje jednom rukom, što je u principu i njihov glavni marketinški trik. Makar na iOSu imamo već sto tona sličnih naslova koji izgledaju manje ili više bolje od ovog, teško je reći da će lavine korisnika bjesomučno krenuti pritiskati taj gumb buy

Ono na što Nintendo računa je puno downloada besplatne verzije te potencijal za zaradu koju ona predstavlja. Podsjećamo, Apple od izlaska novog iOS-a neprekidno na glavnoj stranici dućana App Store reklamira Super Mario Run.

Jedino pitanje koje preostaje je - jeste li dovoljno zainteresirani da za igru date preko 60 kuna? Niste sigurni? Pogledajte snimku gameplayja