OSMA GENERACIJA

ZIP zove nove startupove

26.08.2015 u 13:37

Bionic
Reading

Nakon što je početkom ljeta sedma generacija uspješno završila 'Startup program' Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, došao je na red novi proces prijava i odabira startup timova koji će se inkubirati tijekom iduća četiri mjeseca

Prijave za ZIP-ov program 'Startup inkubator' trajat će do 20. rujna ove godine, nakon čega slijedi selekcija timova. Najzanimljiviji će biti pozvani u ZIP na predstavljanje uživo.

Svaka generacija okupi do desetak timova iz raznih područja. Tijekom četiri mjeseca inkubacije, osim prostora za rad i redovite edukacije, dobit će i pomoć od prilično široke i iskusne mreže mentora, što domaćih poduzetnika i stručnjaka, što stranih.

Nakon četiri intenzivna mjeseca inkubacije, startup timovima se nudi mogućnost ostvarivanja početne investicije do 10 tisuća funti (gotovo sto tisuća kuna).

Timovi koji su dosad ostvarili investicije su Thorium A+, SnapTap i Tutotod, a ulaganja vanjskih investitora privukli su MobiCon, Fashable, Colomb.io, HockeyCoachVision, Greenpie i Madbarz.

Više:ZIP