NOSIVO RAČUNALSTVO

ZenWatch 2 novi je Asusov pametni sat

12.06.2015 u 14:55

Bionic
Reading

U Asusu su ZenWatch 2 zamislili kao prateći uređaj za mobitele s Androidom, namijenjen prvenstveno zaljubljenicima u sport i fitness

ZenWatch 2 je nosivi uređaj na platformi Android Wear, proizveden u partnerstvu s Googleom. Kućište je dostupno u dvije veličine te srebrnoj, tamno sivoj i ružičasto-zlatnoj boji. Staklo Corning Gorilla 3 je blago zaobljeno i ima zaštitu od udaraca i ogrebotina.

Dolazi s velikim brojem remenja u različitim bojama. Gumena narukvica dolazi u plavoj, narančastoj, crvenoj i smeđoj boji, a narukvica od mekane kože dostupna je u oker, smeđoj, sivoj, plavoj i narančastoj boji.

Narukvica od nehrđajućeg čelika dolazi u srebrnoj, tamno sivoj i ružičasto-zlatnoj boji, dok je za one koji vole elegantnije izdanje napravljena narukvica s kristalima Swarovski.


ZenWatch 2 pokreće najnovija verzija platforme Android Wear. Zamišljen je kao pratitelj mobitela s operativnim sustavom Android, koji pruža uvid u dolazne pozive, poruke i druge važne informacije. Nudi i ekskluzivne karakteristike poput ASUS ZenUI integracije, FoneHelpera, fitness vodiča i daljinske kamere.

Otporan je na vodu (IP67), a dobio je i novi magnetski punjač. Sadrži kompletno redizajniranu aplikaciju Wellness, koja daje uvid u postignute ciljeve i zbraja putem grafikona koji se lako tumače i analiziraju i koji se mogu koristiti za postavljanje budućih fitness ciljeva.

ZenWatch 2 (WI502Q) - specifikacije

Dimenzije: 49 puta 41 milimetar
Procesor: Qualcomm
Operativni sustav: Android Wear
Zaslon: AMOLED
Zaštitno staklo: 2,5 D zakrivljeni Corning Gorilla® Glass 3
Punjenje: magnetni punjač
Boje kućišta: srebrna, tamno siva, ružičasto-zlatna
Narukvica: 22 mm (guma, koža, metal)
Ostalo: otporan na vodu (IP67)