pregled oglasa

Želite raditi na terenu? Evo kakvi se poslovi IT-jevcima nude

  • Autor: B. S.
  • Zadnja izmjena 05.11.2018 11:33
  • Objavljeno 05.11.2018 u 11:33
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MojPosao

Agenor Informatika, Avlino, ERNT... samo su neke tvrtke u potrazi za radnicima ovoga tjedna

Avlino je brzo rastuća kompanija specijalizirana za big data rješenja. Trenutno zapošljavaju nekoliko stručnjaka na različitim pozicijama: Front End Developer, Data Scientist, Test Engineer, Software Engineer i Full Stack Developer. Očekuju vas zanimljivi projekti, okruženje u kojem svi surađuju, profesionalni razvoj te razne beneficije. Rok za prijavu na oglas je 10. studenog 2018.

Callidus grupa specijalizirana je za projektiranje i izvođenje infrastrukturnih ICT rješenja. Tvrtka kontinuirano raste, kako u poslovnim rezultatima tako i brojem zadovoljnih klijenata, brojem projekata i povećanjem uspješnog tima. Trenutno povećavaju tim i to za poziciju Key account manager za IT sustave. Rok prijave na oglas je 16. studenog 2018.

Ericsson Nikola Tesla u Splitu zapošljava 5G UDM Integration Developera koji će biti dio uspješnog internacionalnog tima. Kao inženjer u Ericssonu imat ćete priliku raditi na projektima namijenjenima telekom operaterima i tvrtkama te ćete biti na izvoru transformacije tehnologije u 5G. Rok za prijavu na oglas je 19. studenog, pa pripremite životopis i prijavite se.

Vectrino je tvrtka specijalizirana za tehnička snimanja iz zraka, pod vodo i na poslovima upravljanja imovinom, analize i nadzora građevina. Stvaraju rješenja koja pomažu racionalizaciji, unapređenju i većoj produktivnosti. Trenutno zapošljavaju Operatera za dronove i podmornice što obuhvaća pripremu, upravljanje i brigu o opremi te izvršavanje terenskih kao i ostalih izvršnih projektnih aktivnosti. Ostale detalje pročitajte u oglasu.

Agenor Informatika zapošljava Automatičara za rad na polju industrijske automatizacije. Idealan kandidat spreman je na putovanja i rad u inozemstvu, željan je učenja i usavršavanja, sklon je timskom radu i ima razvijene komunikacijske vještine. Očekuje vas rad na projektima renomiranih svjetskih tvrtki s najvišim tehničkim standardima. Rok prijave na oglas je 9. studeni.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!