PRIČEKAJTE PETAK

Želite Eiffelov toranj u bojama Hrvatske? Nemojte danas koristiti #CRO

15.06.2016 u 18:22

Bionic
Reading

Želite li vidjeti francuski nacionalni inženjerski ponos ogrnut svjetlosnom hrvatskom trobojnicom, preplavite društvene mreže objavama s hashtagom #CRO u petak i druge dane kad će Vatreni igrati

Za sve je 'kriva' kampanja francuskog telekom operatora Orangea Show Your Support, koja će po svemu sudeći postati brutalno viralnom bez puno muke.

U Orangeu, naime, mjere navijačku podršku na društvenim mrežama reprezentacijama koje sudjeluju u Europskom nogometnom prvenstvu, ne bi li pokazali čiji su navijači najstrastveniji i o kojem se timu najviše priča.

Obećali su svjetlima obojati Eiffelov toranj u bojama zastave nacionalnog tima o kojem se najviše priča na dan kad igra utakmicu.


Stoga, želite li vidjeti francuski nacionalni inženjerski ponos ogrnut svjetlosnom hrvatskom trobojnicom, u petak - kada će Vatreni odmjeriti snage sa Česima - uz svaku objavu na Facebooku, Twitteru i Instagramu stavite hashtag #CRO.

Morat ćemo se dobro potruditi. Ukupno gledano, po angažmanu na društvenim mrežama prednjače Turci s deset puta boljim rezultatom od Hrvatske, koja je na 11. mjestu Orangeove ljestvice.