TESTIRANJE

Zašto Bellabeat traži 50 trudnica iz Zagreba?

11.04.2016 u 11:05

Bionic
Reading

Startup poznat po Leafu, nakitu s ugrađenim senzorima koji prate vaše zdravstveno stanje, razvija novi proizvod, namijenjen ženama u drugom stanju

Bellabeat Shell je aplikacija s nastavkom za mobitel pomoću koje trudnice mogu čuti i pratiti otkucaje srca nerođenog djeteta. Shell je u razvoju godinu dana, a na tržištu bi se trebao pojaviti na ljeto, u početku samo za pametne telefone s operativnim sustavom iOS.

U zadnjoj je fazi razvoja, pa ga u Bellabeatu žele testirati. Traže 50 trudnica s područja Zagreba koje su između 25. i 40. tjedna trudnoće i voljne su provesti dvadeset minuta isprobavajući novi gadget te dati Bellabeatu povratne informacije. U pozivu objavljenom na Facebooku spominju se bogate nagrade svim sudionicama.

Kako je za tportal rekla Bellabeatova izvršna direktorica Morena Šimatić, testiranje će trajati dva mjeseca. 'Trebamo mišljenje trudnica kako bi naš proizvod bio još uspješniji i prilagođeniji budućim majkama', dodala je.

Trudnice grada Zagreba! U finalnoj smo fazi razvijanja novog Bellabeat proizvoda za pracenje trudnoce - Shella i trebamo...

Posted by Morena Simatic on Tuesday, 5 April 2016