ZANIMLJIV KONCEPT

Zaradite besplatan upad na SHARE svojim radovima

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 07.03.2012 11:29
  • Objavljeno 07.03.2012 u 10:51
Share konferencija

Share konferencija

Izvor: Promo fotografije / Autor: Share

Sudjelovanje u svim dnevnim i noćnim programima ovogodišnje konferencije SHARE u Beogradu je potpuno besplatno, no narukvica za ulazak mora se 'zaraditi' sudjelovanjem svojim radovima

Teme konferencije su društveni aktivizam kroz internet, nove medije i tehnologiju, kao i suvremena elektronska glazba, pa su natječaji prilagođeni svima koji su zainteresirani za te teme, sadržaje i njihovo kreiranje, bez obzira rade li već u tim područjima ili samo imaju želju za učenjem i usavršavanjem.

Zainteresirani za vizualne umjetnosti moći će se, primjerice, prijaviti svojim grafičkim rješenjima za dizajn logotipa, postera ili majica na temu 'SHARE'; fotoesejima ili videoradovima na aktualne teme poput slobode informacija ili zakona SOPA / ACTA; glazbenici i DJ-i natječu se svojim pjesmama, remiksovima i DJ miksovima, a novinari, blogeri, aktivisti i haktivisti raznim oblicima eseja, tekstova, motivacijskih pisama i novih ideja.

Također, najavljeno je nekoliko novih, iznimno zanimljivih predavača. Među novopotvrđenim imenima su George Lemnaru, tvorac svjetski popularne online igrice eRepublik, te doktor molekularne biologije s Cambridgea Aubrey de Grey, koji je, tvrdi, na pragu otkrića lijeka protiv starenja.

Detaljne informacije o konferenciji, koja se od 26. do 28. travnja održava u Beogradu, možete pronaći na www.shareconference.net

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi