ovotjedna ponuda poslova

Zapošljavaju se developeri, specijalisti za analizu podataka i konzultanti za informacijsku sigurnost

07.05.2018 u 13:50

Bionic
Reading

U suradnji sa portalom MojPosao izdvojili smo nekoliko poslodavaca iz ICT sektora koji traže zaposlenike, a među njima su CS Computer Systems i Ericsson Nikola Tesla

CS Computer Systems informatička je kuća s više od 29 godina prisutnosti na hrvatskom ICT tržištu. Projektiraju, uvode i održavaju poslovne informacijske i komunikacijske sustave visoke raspoloživosti. Glavni temelj prepoznatljivosti su iskustvo i znanje inženjera. Trenutno zapošljavaju Konzultanta/ Voditelja projekata za informacijsku sigurnost, koji će dizajnirati, razvijati i implementirati sustave sigurnosti i kvalitete. Prijavite se na oglas do 13. svibnja.

Ericsson Nikola Tesla trenutno zapošljava kandidate za poziciju Oracle Database Developer/ Administrator, te pruža priliku za rad na izazovnim projektima. Više od 100 ljudi radi u Ericssonu Nikola Tesla, u segmentu koji ne uključuje telekom, i većina ih je certificirana za rad u Oracle tehnologijama. Idealan kandidat ima 5 godina iskustva rada s bazama podataka te izvrsno znanje engleskog jezika. Ostale detalje pročitajte u oglasu.

  • +10
Konferencija WinDays 18 u slikama Izvor: Microsoft Hrvatska / Autor: Microsoft Hrvatska

Delta Reality (Diversitas IT sustavi) pionirska je tvrtka u AR i VR tehnologijama s više od 4 godine iskustva u izgradnji softvera za tvrtke kao što su Microsoft, Samsung, Disney i mnoge druge. Trenutno zapošljavaju Business Development managera koji bi se priključio kompaniji i bio dio proboja na internacionalno tržište. Idealan kandidat izvrsno govori engleski jezik, spreman je na poslovna putovanja te ima minimalno dvije godine radnog iskustva u prodaji IT sustava. Rok prijave na oglas je 17. svibnja.

HR Prodigy tvrtka je s uredima u Zagrebu i Splitu, a sestrinska tvrtka NEOGOV smještena je u Sjedinjenim Američkim državama i nagrađivana je softverska tvrtka koja razvija sustave za upravljanje ljudskim potencijalima za američki javni sektor. Već četiri godine u nizu nalaze se u 500 najbrže rastućih tvrtki prema Deloitte Technology Fast 500. Trenutno zapošljavaju Senior Software Inženjera za izgradnju suvremenih, dobro strukturiranih i optimiziranih softverskih proizvoda.