OBEĆALI BRZ SERVIS

Zagreb dobio prvi smartfon centar u regiji

30.11.2012 u 17:37

Bionic
Reading

U centru Smartson na 160 kvadrata u središtu Zagreba mogu se iskušati i kupiti pametni telefoni i dodatna oprema te obaviti servis mobitela svih vodećih brendova

Smartson, dućan i brend iza kojeg stoji MMM Agramservis, prvi je centar te vrste u regiji i jedan od prvih u svijetu koji okuplja sve smartfone na jednom mjestu, neovisno o brendovima i operaterima. Obećali su brz servis i zamjenski telefon dok vašeg ljubimca ne vrate u funkciju.

Osim pametnih telefona i običnih mobitela, u ponudi je i nešto drugih uređaja, poput tableta, laptopa, razne dodatne opreme.

'Najvrednije što će korisnici od nas dobiti je - savjet. Naši će im ljudi pomoći da odaberu uređaj koji im najbolje odgovara, a ne onaj koji je najskuplji', obećao je Goran Muhar, direktor tvrtke MMM Agramservis.

Muhar je posebice naglasio stručno znanje djelatnika tvrtke koji poznaju pametne telefone - iznutra.

MMM Agramservis je najveći servisni centar za mobilne telefone i mrežnu opremu u ovom dijelu Europe, distributer nekih od vodećih proizvođača smartfona te servisni partner svih mobilnih i vodećih fiksnih operatera u Hrvatskoj.

Tijekom otvaranja stvorila se prilična gužva, a među gostima su bila i neka poznata lica, poput Mirka Barišića i Darija Šimića.

Osim u Gundulićevoj 7, Smartson je dostupan i na adresi www.smartson.hr, kao i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, YouTube, Foursquare te, kao jedna od prvih tvrtki u ovom dijelu Europe, na sve popularnijoj društvenoj mreži Pinterest.