POČEO TVZ MC2

'Za uspjeh Photomatha zaslužan je predan rad'

  • Autor: M. W.
  • Zadnja izmjena 15.01.2016 14:42
  • Objavljeno 15.01.2016 u 13:08
TVZ Mc2 2016 Jurica Cerovec

TVZ Mc2 2016 Jurica Cerovec

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: A. Biluš

Na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu pred više od stotinu zainteresiranih studenata i gostiju, otvoreno je studentsko natjecanje u izradi mobilnih aplikacija TVZ Mobile Challenge Cup 2016

U tom je natjecanju prošle godine sudjelovalo više od 250 studenata. Ovogodišnje izdanje podržavaju APIS IT, CISEx, Citus, Codeanywhere, Combis, Croz, drap, Five, IN2, Infinum, Megatrend, Minus5, Mobendo, mStart, Nanobit, Productive, SPAN, TuneIT, RaZa i ZIP.

'Posebnost ovogodišnjeg natjecanja, koje i dalje ostaje otvoreno samo za studente TVZ-a, očituje se u edukaciji koju smo od ove godine organizirali u nešto drugačijoj formi nazvanoj TVZ Mc2 Bauštela.

Kroz šest ponedjeljaka u veljači i početkom ožujka, stručnjaci Fakulteta prometnih znanosti te tvrtki Five, SPAN, Infinum, Nanobit i Mobendo kroz šest povezanih tema - Idea and business case, Design, Development, Project Management, Marketing i Pitch - pružit će nam uvid u svoja bogata iskustva', istaknuo je voditelj natjecanja, student Milan Jovanović.


Jurica Cerovec je ispričao kako je prošao put od studenta Fakulteta elektrotehnike i računarstva do šefa tehnike u Microblinku.

Ustvrdio je da uspjeh Photomatha, najbolje svjetske mobilne aplikacije u kategoriji pomoći rješavanja matematičkih problema s više od 2,5 milijuna riješenih zadataka dnevno, duguju prije svega predanom i beskompromisnom, iako nerijetko i prekovremenom radu započetom još tijekom studija.

Više o natjecanju:TVZ Mobile Challenge Cup 2016

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!