nije prvi put

YouTube vam je možda poslao poruku zbog propusta tijekom utakmice Hrvatska - Engleska

16.07.2018 u 14:26

Bionic
Reading

YouTube je u srijedu 'zaštekao' u ključnom trenutku tijekom utakmice polufinala Svjetskog prvenstva dok je igrala Hrvatska pa se sad pokušavaju iskupiti

Najgori scenarij dogodio se YouTube TV-u ovog tjedna kada je usluga prestala funkcionirati tijekom polufinalne utakmice Svjetskog prvenstva u nogometu i to baš dok su se Hrvatska i Engleska borile za finale. Kako bi se ispričali, tvrtka sada pretplatnicima nudi tjedan besplatnog korištenja njihovog servisa, pišu korisnici društvene mreže Reddit.

Neki od njih primijetili su u svojoj Neželjenoj pošti e-mail s popustom, pa su o tome odlučili informirati ostatak zajednice.

Nije jasno hoće li svaki pretplatnik YouTube TV kanala primiti ovu ponudu ili samo osobe koje su su se tek nedavno priključile na uslugu. Ispravak računa trebao bi iznositi između 8 i 10 dolara.

Ovo nije bio prvi put da je YouTube TV zakazao u ključnom trenutku velikog sportskog događaja. Usluga je također pala tijekom NBA Eastern Finals konferencije. Ovakvi događaji nisu dobra stvar za  uslugu koja je dstupna već godinu dana, ali barem to pokušavaju ispraviti.

Kako ne biste ostali bez popusta, provjerite jeste li dobili poruku od YouTubea, piše The Verge.

  • +74
SP u nogometu, finale: Hrvatska - Francuska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL