FANOVI BIJESNI

Warner mrtav-hladan ugasio treći DLC za Lego The Hobbit

18.03.2015 u 11:30

Bionic
Reading

Warner Bros. objavio je da lego verzija The Hobbita neće dobiti najavljeni DLC koji je trebao pratiti radnju trećeg filma

Iako radnja drugog DLC-a nije ni izdaleka kompletirana, Warner Bros. danas je mrtav-hladan objavio da se DLC-a pod imenom 'The Battle of Five Armies' nikada neće pojaviti na tržištu. To je, naravno, razljutilo sve obožavatelje koji su igru i kupili s namjerom da odigraju radnju cijele filmske trilogije

Da stvar bude bizarnija, u njihovoj objavi stoji kako je igra 'odlična podloga za završni dio trilogije Petera Jacksona', ali, unatoč tome, 'ne postoje planovi da se objavi DLC baziran na tom filmu'.

Razočaranje fanova sasvim je opravdano jer je Warner Bros. još 2014. jasno objavio da će s DLC sadržajima pokriti sva tri filma. No sada se nameće i mogućnost da Warner Bros. planira razvoj cijele igre temeljene na posljednjem filmu što znači da bi obožavatelji još jednom morali platiti cijelu igru.

Ako se zaista odluče na takvo što, ono što je sigurno je da mogu očekivati mnogo negativnih reakcija povrh ovih koje također nisu nimalo blage i pozitivne.

RTL Autor: RTL