MORAŠ NADMUDRITI SVE

Volite Pokemon GO? Stiže novitet koji bi vam se mogao svidjeti

25.01.2017 u 15:53

Bionic
Reading

Jedan od brojnih nedostataka Pokemona Go je, među ostalim, to da ne možete igrati protiv prijatelja. Nintendo vrlo vjerojatno ima lijek za vaše boljke, a on je netom izašli Pokemon Duels - igra koja je malo drukčija od Nianticova Pokemona GO

Pokemon Duel je, naime, strateška igra inspirirana igrama na ploči - što je neortodoksna ideja uzmemo li u obzir kakve su ostale igre s Pokemonima na koje smo navikli. Ako ste obožavatelj Pokemona, vjerujemo da vas to neće smetati, s obzirom da se radi o službenom proizvodu Nintenda.

Sudeći po opisu 'cilj je prvi doći do protivničkog gola. Kako doći do gola? Trebat ćete pažljivo birati put. U Duelsima vi i vaš protivnik naizmjenično igrate poteze i pomičete svoje figurice. Postavite startešku formaciju i napadnite svoga protivnika ili mu jednostavno blokirajte prolaz - ovdje se sve svodi na taktiku. Planirajte svoju strategiju i pobijedite svoje protivnike u ovoj igri mačke i miša'.

Službeni foršpan za Pokemon Duel Izvor: Društvene mreže / Autor: Nintendo

Valja napomenuti da je igra na azijskom tržištu prisutna već neko vrijeme, dok je na zapadno službeno stigla ove srijede. Igra je sama po sebi potpuno besplatna, makar u njoj kao i u većini drugih čuče mikrotransakcije u obliku kristala.

Ako ju želite isprobati, sve što trebate napraviti je posjetiti iTunes App Store ili Google Play.