KAKVA VJEŠTINA

Virtuoz završio Dark Souls bez ijednog pretrpljenog udarca

16.02.2016 u 11:02

Bionic
Reading

Dark Souls, From Softwareova akcijska avantura koju svatko jednostavno obožava mrziti, dobila je još jedan bizarni rekord. Streamer pod imenom The Happy Hobbit završio ju je bez ijednog neprijateljskog udarca

Kako bi vam pojasnili koliko je ovaj pothvat zapravo impresivan, morat ćemo vam objasniti što se sve u Dark Soulsima smatra udarcem. Dakle, likovi u ovoj akcijskoj avanturi koriste uglavnom hladno naoružanje, a napade mogu parirati izmicanjem ili ih blokirati štitom.

Happy Hobbit je čitavu igru odradio bez da je ijednom bio pogođen. Ovo dakako izuzima stvari poput otrovnih soba ili vatre koje je zbog dizajna nivoa nemoguće zaobići. Rezultat su četiri i pol sata nevjerojatnog gameplayja sa svega par točaka u kojima je streamer učitao poziciju kako bi resetirao neprijatelje.

Jedina lokacija na kojoj je poginuo bila je skriptirana, što znači da je, unatoč malo učitavanja, svoj pothvat priveo kraju.


Jedina stvar koja nam je preostala je čekati sljedeći stream u kojem neki luđak istu stvar radi koristeći kontroler za Guitar Hero.