PIXELS

Vani je prvi trailer za Sandlerov film inspiriran videoigrama

19.03.2015 u 18:43

Bionic
Reading

'Pixels' još od najave izaziva kontroverze s obzirom na katastrofalnu kvalitetu nekoliko posljednjih uradaka Adama Sandlera

Film u kojem su Pac Man i Donkey Kong loši momci? Kupljeni smo, barem na prvu. 'Pixels' u kina stiže u srpnju ove godine, a radnja mu započinje 1982., kada NASA u svemir šalje vremensku kapsulu koja sadrži i tada najpopularnije arkadne igre.

Umjesto da alijeni kapsulu dožive kao ruku suradnje, oni totalno pomahnitaju i odluče napasti Zemlju u formi protagonosta iz tih istih arkada. Nismo sigurni, ali ovo nas dosta podsjeća na jednu epizodu Futurame...

Uglavnom, ovo zvuči kao sasvim solidan koncept za izgubiti sat i pol, posebice ako ste ljubitelj igara. No publika je skeptična. Posljednji projekti u kojima glumi Adam Sandler redovito imaju katastrofalnu prođu i gube novac kao od šale.

No možda stvar na kraju ipak ispadne sasvim okej, nećemo prejudicirati. Uz Sandlera u filmu glume i Peter Dinklage (Game of Thrones), Sean Bean (filmovi u kojima umire Sean Bean), Kevin James (Kralj Queensa) i prekrasna Michelle Monaghan (True Detective).

Kako će pak film izgledati, vidjeti možete u prvom foršpanu.

Pixels trailer