NOVA GENERACIJA SVEMIRSKE PUCAČINE

Uz VR kacigu EVE: Valkyrie izgledat će božanstveno

21.03.2015 u 14:31

Bionic
Reading

Nedavno objavljeni video iz nadolazeće svemirske pucačine EVE: Valkyrie dokazuje kako će se i te kako isplatiti nabaviti kacigu za VR

Nadolazeći CCP-ov naslov je, ako pratite vijesti, svemirska pucačina pod imenom EVE: Valkyrie. Smještena u isti svemir kao i istoimeni masivni multiplayer Eve Online, ova igra smješta vas u sjedalo pilota svemirskog lovca. Vaš je zadatak koordinirati se s drugim pilotima, pratiti ogromne brodove te osigurati da ih neprijatelji ne pretvore u svemirski otpad.

Ono što je definitivno privuklo pažnju svih medija (pa i nas) je nedavno objavljeni Fanfestgameplay trailer igre koja, kao što je i najavljeno, funkcionira uz podršku za VR kacige, poimenice Morpheus VR i Oculus Rift


Naoko standardna svemirska simulacija nakon ovog 'malog' dodatka poprima sasvim novu dimenziju. Nepotrebno je napominjati kako akcija izgleda fantastično kada pilot krene okretati glavu ne bi li vidio kamo je pobjegao lovac kojeg je do protekle sekunde natjerivao.

EVE Valkyrie Fanfest Gameplay trailer


Igra je, nažalost, još duboko u stanju razvoja, no ovaj video s Eve Fanfesta dovoljan je razlog zašto bismo mnogi trebali obratiti pažnju na nadolazeće VR kacige. Uz njih će igre poput ove, uvjereni smo, izgledati deset puta bolje.