NVIDIA

Uz novi GeForce Experience streamanje postaje zanimljivo!

16.10.2015 u 06:19

Bionic
Reading

Ako ste korisnik kartice GeForce, postoji velika šansa da imate instaliran GeForce Experience. Nakon najnovije nadogradnje, prvi put u dugo vremena vjerujemo kako ćete biti sretni što ga imate na računalu

Pet novih funkcija stiže uz novu verziju softverskog paketa GeForce Experience. Prva je in game overlay prikaz koji daje kontrolu nad opcijama za streamanje, snimanje i screenshote bez potrebe za alt-tabanjem i hotkeyevima.

Druga i treća su mogućnosti broadcasta koje sada podržavaju kvalitetu slike od 1.080 p pri 60 sličica u sekundi, i to za Twitch i YouTube.

Četvrta je GameStream co-op, o kojoj je nedavno bilo riječi, te koja omogućava streamanje igara preko interneta koju drugi korisnik može preuzeti i doslovno igrati u svojem web-pregledniku. Dakle, od sada možemo streamati svoju igru putem interneta i dopustiti prijatelju da preuzme igru na svojem web-pregledniku te da vas vodi preko nivoa u kojem ste zaglavlili.


Na kraju tu je i kućna varijanta GameStreama koja omogućava da streamate svoju igru na TV prijemnik u dnevnom boravku te koja sada radi u rezoluciji 4K Ultra HD pri 60 FPS i s 5.1-kanalnom audio podrškom.

Nove funkcije stižu s drajverima GeForce 358.50 i dostupne su - sada.