OKUŠAJTE SE U SPACEBALLU

Uz HT doživite osjećaj lebdenja u bestežinskom stanju i osvojite ulaznice za Sea Star Festival!

  • Autor: S. S.
  • Zadnja izmjena 04.05.2017 15:22
  • Objavljeno 04.05.2017 u 15:22
SeaStar nagradna igra

SeaStar nagradna igra

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: SeaStar

Zaigrajte zabavnu igricu i osvojite karte za Sea Star festival, koji se održava 26. i 27.5. u Umagu

Dosta ti je monotonije i željan si novih uzbuđenja i avantura? Ovog petka i subote od 10 do 20 sati dođi na Trg Slobode u Osijeku i doživi nevjerojatan osjećaj lebdjenja u bestežinskom stanju uz popularni spaceball. Korisnicima će se mjeriti otkucaji srca zbog navale adrenalina u vožnji uz pomoć fitness narukvice, a kao nagrada za hrabrost u T-Centru te čeka poklon iznenađenja.

Goran Vugrinec Goc

Goran Vugrinec Goc

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Saša Jungić

U sklopu promocije nove Tarife za mlade, Hrvatski Telekom je pripremio i nagradni natječaj u kojem možeš osvojiti ulaznice za Sea Star Festival te upoznavanje s izvođačima festivala u Umagu. Dovoljno je da na interaktivnom digitalnom displayju na Trgu Slobode 6 zaigraš zabavnu igricu na svom pametnom telefonu, nakon čega ćeš putem maila dobiti kôd kojeg trebaš potvrditi u T-Centru Super i nakon toga čekati službeni rezultat. Ulaznicu za Sea Star festival osvajaju igrači koji su prema rang listi ostvarili najbolje vrijeme igranja i potvrdili kôd u T-Centru.

Natječaj ima nekoliko krugova koji traju do 8. svibnja, 15. svibnja i posljednji do 22. svibnja. Možeš igrati neograničen broj puta u svakom krugu, ali možeš osvojiti samo jednu nagradu po krugu. Dobitnik svoj pobjednički kôd može potvrditi najkasnije jedan dan nakon završetka kruga u bilo kojem T-Centru. Sve detalje potraži ovdje.