ZIP MASTERCLASS

Upoznajte suosnivača Catchboxa

28.04.2016 u 13:54

Bionic
Reading

U sklopu nove sezone predavanja MasterClass u kojima Zagrebački inkubator poduzetništva ugošćuje strane poduzetnike i stručnjake prvi govornik bit će finski industrijski dizajner i suosnivač startupa Catchbox Pyry Taanila

Pyry Taanila je zagovornik uporabe design thinkinga i snažnog pristupa dizajna centriranog prema korisniku u izgradnji startup projekata. Govorit će također i o definiranju vizualnog identiteta te odabiru imena poduzeća.

Pyry je sa svojim startup timom razvio Catchbox, mikrofon posebno dizajniran tako da se može bacati u publiku na većim događanjima. Osvojio je dvije nagrade u području dizajna proizvoda.

MasterClass će biti održan u prostorima ZIP-a na Remetinečkoj cesti 7 u Zagrebu u četvrtak, 5. svibnja, s početkom u 17:30. Ulaznice po cijeni od 49 kuna su dostupne putem Entria

ZIP MasterClass serija predavanja predstavlja projekt u sklopu kojeg ZIP uz pomoć partnera u Hrvatsku dovodi internacionalne stručnjake koji mentoriraju ZIP timove, a nakon čega održe i javno predavanje o zanimljivim temama iz svijeta bliskog startupima i tehnologijama. MasterClass je potpomoglo Veleposlanstvo Finske u Zagrebu.