HUMBLE (BOOK) BUNDLE

Ugrabite komplet Sci-Fi e-knjiga za sitniš

17.07.2014 u 15:00

Bionic
Reading

Humble Bundle, platforma na kojoj upravo korisnici biraju koliko će novca platiti ponuđene naslove osim uobičajenih igara u novoj ponudi ima i knjige znanstveno-fantastične tematike. Za samo jedan novčić moguće je ugrabiti pet naslova, a za svega 12 američkih dolara (68 kuna) moguće je kupiti cijelu kolekciju, koja u konačnici ispada tek dolar po naslovu

Novčić donosi pet naslova, no takvo što bi bilo uvredljivo za platformu - ali i autore ovih djela. U slučaju da se korisnici odluče platiti trenutni prosjek svih uplata, za trenutnih 11,53 dolara se otključava još šest naslova, iako je i to smiješno za uzeti kada 12 dolara donosi i dvije konačne knjige u kolekciji - Encounter with Tiber (Buzz Aldrin i John Barnes) te Blackcollar (Timothy Zahn). Ukupno se kolekcija procjenjuje na 103 dolara.

Dodatno u cijeloj priči, baš kao i u slučaju Humble Bundle Indie naslova za igranje, kupovinom knjiga korisnici mogu birati koliko će tog novca ići u dobrotvorne svrhe. Kupljeni naslovi su dostupni u PDF, MOBI i ePUB formatima tako da ih je moguće koristiti na računalima, tabletima ili tek eBook čitačima. U trenutku pisanja teksta prodano je 16.897 bundleova, a ponuda vrijedi do 23. srpnja.