VELIKI EKRANI

Ubisoft želi The Division pretvoriti u film

06.06.2016 u 12:13

Bionic
Reading

World of Warcraft samo što nije stigao u Hrvatsku, Assassin's Creed ima jedan od najintrigantnijih foršpana u zadnje vrijeme, a soundtrack Mortal Kombata nalazi se na plejlisti svake pijanke. Filmovi vezani uz gejming popularniji su nego ikad, čemu svjedoči i vijest koju ćete upravo pročitati

Ako je vjerovati Varietyju, Ubisoft već neko vrijem radi na filmskoj adaptaciji popularne pucačine Tom Clancy's: The Division. Također, čini se kako će glavnog lika glumiti ni manje ni više nego Jake Gyllenhaal. Film još nema ni producenta niti scenarij, s obzirom na to da je Ubisoft u relativno ranim stadijima pretprodukcije.

Naravno, službena potvrda o izradi filma još nije stigla, no čini se kako bi ovo mogao biti pravi hit, sudeći prema izvornom materijalu.

Tom Clancy’s The Division - Launch Trailer


Podsjetimo, Gyllenhaal je već glumio u 'Prince of Persia', što ga čini zanimljivim kandidatom za filmski 'Division'. Što se ostalih filmova temeljenih na Ubijevim igrama tiče, tu je skorašnji 'Assassin's Creed' kojeg slijedi 'Splinter Cell' s Tomom Hardyjem u glavnoj ulozi.

Foršpan za film Assassin's Creed

Assassin's Creed u kina stiže 21. prosinca.