NOVI MASTERCLASS

U Zagreb dolazi suosnivač startupa Kano.me

18.11.2016 u 10:42

Bionic
Reading

Tijekom MasterClassa u Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva Yonatan Raz-Fridman prenijet će vam svoja iskustva, stečena u timskom radu u sklopu tvrtke Kano.me tijekom zadnje tri godine

Osnivač i direktor tvrtke Kano.meYonatan Raz-Fridman ključna je figura jednog od najbrže rastućih britanskih startupova. Odigrao je važnu ulogu u osmišljavanju i razvijanju proizvoda, kao i pokretanju poslovanja.

Tijekom MasterClassa u Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva prenijet će vam svoja iskustva, stečena u timskom radu u sklopu tvrtke Kano.me tijekom zadnje tri godine.

Kano.me je proizvođač Computer Kita, seta alata pomoću kojeg bilo tko bilo gdje može početi pisati računalni kod i baviti se tehnologijom.

Sjedište tvrtke je u Londonu. Dosad je osigurala 19 milijuna dolara investicija (Jim Breyer, Marc Benioff, Martin Sorrell, Jim O’Neill, Troy Carter, Index Ventures, Sherry Coutu i drugi).


Uz Raz-Fridmana, Kano su osnovali Alex Klein i Saul Klein 2013. godine. Svake godine doniraju jedan posto proizvedenih setova društveno korisnim projektima. Dosad se našao u rukama više od 100 tisuća djece u više od 80 zemalja.

Yonatana Raz-Fridmana možete poslušati i s njime popričati u prostorijama Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, Remetinečka cesta 7 u Zagrebu u četvrtak, 24. studenog, od 17:30 sati. Ulaznice koštaju 49 kuna i dostupne su putem Entria