STIŽE PRIJE BOŽIĆA

U Sonyju nešto kuhaju, a miriši na novi PlayStation

31.03.2016 u 13:28

Bionic
Reading

Premda se, kao i sve nepotvrđene činjenice i ova treba uzeti sa par zrna soli prije službene objave, sve je očiglednije da se Sony priprema za utrku u VR-u neminovnom nadogradnjom hardvera za PlayStation 4

Sudeći prema suludim hardverskim zahtjevima svih do danas objavljenih sustava za virtualnu stvarnost, samo je bilo pitanje vremena kad će japanski div morati napraviti mali korak prema naprijed ne bi li osposobio i svoj pomalo zastarjeli PlayStation 4. Ovaj novi PlayStation 4.5 već se neko vrijeme pomeće po raznim forumima vezanima uz glasine, odnosno to je radio sve do danas.

Sudeći po povjerljivom izvoru, Wall Street Journal je objavio informaciju po potencijalnom dolasku nadogradnje koja bi virtualnost plejci trebala učiniti daleko probavljivijom.

Broj dostupnih igara neće biti rezerviran samo za nadograđenu konzolu već će biti dostupan i na slabijoj četvorci koja će vjerojatno imati ograničenu perspektivu, niži broj sličica u sekundi i tako dalje.

Konačno, izvori očekuju objavu ovog PlayStationa 4.5 prije izlaska PlayStation VR-a ovog listopada.

Hoće li se PlayStation 4.5 prodavati kao odvojena konzola ili kao neka čudna nadogradnja, teško je reći. Sve što možemo napraviti je čekati.