TIŠINA

U novom Deus Exu sve ćete moći završiti šuljanjem

17.04.2015 u 13:46

Bionic
Reading

Ljubitelji šuljanja i skrivanja u novom će Deus Exu doći na svoje, čak i kada se sukobljavaju sa zlokobnim šefovima

Nedavno najavljeni Deus Ex: Mankind Divided bit će puno bolja igra od svog prethodnika. Pod time ne mislimo samo na grafiku i veličinu, veći i na dizajn. Deus Ex: Human Evolution jedna je od onih igara koje su igraču omogućile da većinu toga obave bez toga da ih neprijatelji opaze. Međutim, hladan tuš desio bi se istog trena kada biste došli do kraja nivoa i morali se sukobiti s agresivnim bossovima koji ne prihvaćaju stealth kao odgovor.

Mankind Divided neće slijediti tu filozofiju. Najnoviji Deus Ex će, prema njegovim autorima, biti u potpunosti rješiv pomoću šuljanja. Čak i borba protiv mrskih šefova.

Evo, ravno s Twittera redatelja igre - ovo su doista sjajne vijesti za sve fanove šuljanja i skrivanja u mraku. Naravno, ako niste baš neki fan suptilnosti, misije u igri bit će riješene i na nešto manje miroljubiv način.

Ako pitate nas, ideja zaobilaženja borbe oduvijek nam je bio najomiljeniji pristup serijalu Deus Ex, a Mankind Divided ostvarit će sve naše snove o igranju prikrivenog operativca koji SVE rješava iz okrilja sjenki.

izvor: Eurogamer