SVE ZA BRATSTVO

U novom Assassin's Creedu glavnu riječ vode osobni pristup i timski rad

30.09.2014 u 07:04

Bionic
Reading

Ubisoft je objavio još jedan u dugom nizu trailera za nadolazeći Assassin's Creed koji se fokusira na co-op

Sve se više bliži datum izlaska jedne od najiščekivanijih igara godine. Igra će na tržištu biti 13. studenog ove godine, i to na PC-u i next-gen konzolama. Podsjećamo, radnja igre ovaj je put smještena u Francusku, u vrijeme Francuske revolucije, a igrači će preuzetu ulogu Arna Doriana, francuza čiji je otac bio poznati Assassin.

Nakon što mu ubiju oca, Arna posvaja obitelj koja pripada suparničkom taboru tj. redu templara. Nakon što je ubijen i njegov očuh, Arno kreće na osvetničku misiju, uključuje se u red Assassina i počinje se uspinjati po hijerarhiji. Tu u priču ulazi i kći obitelji koja ga je posvojila i s kojom će on najvjerojatnije imati ljubavni odnos.


Bilo kako bilo, Ubisoft je danas objavio još jedan video za Unity i mora se priznati – igra vizualno izgleda zaista fantastično. Cijeli foršpan sastoji se od in-game materijala, a detaljno ulazi u mehaniku co-opa, kao i, citiramo, duboku personalizaciju likova. Jedino se nadamo da ovdje ne gledamo još jedan foršpan sa sindromom Watch Dogs trailera