SMASH + GRAB

Tvorci Sleeping Dogsa rade na gangsterskoj borilačkoj mobi

24.08.2016 u 18:55

Bionic
Reading

Tim odgovoran za Sleeping Dogs - United Front Games najavio je zanimljiv novi naslov namijenjen igri s više igrača (i pljačkanju malih prodavaonica)

Smash + Grab igra je u kojoj preuzimate ulogu članova bandi koje se, za početak, baš pretjerano ne vole. Dva tima od po tri igrača nastoje opljačkati prodavaonice te si, ako je to moguće, međusobno poizbijati to malo zuba što im je ostalo. Na raspolaganju im je čitava gomila oružja za blisku i daleku borbu, kao i nadogradnje te specijalni potezi.

Svaka momčad sastoji se od tri vojnika, narednika i poručnika. Cilj je opljačkati pedeset tisuća dolara iz obližnjih prodavaonica prije no što to učini neprijatelj. I da, igra je smještena u distopijsku budućnost gdje bezakonje vlada i gdje su lopate sa zalijepljenim motornim pilama zbog nekog razloga jako dobra ideja.

Smash + Grab temeljen je na dijelovima nikad objavljenog Triad Warsa, samo s puno više elemenata popularnih moba. 'Smash + Grab kombinira našu ljubav prema kompetitivnim online igrama s našim iskustvom i ekspertizom u akcijskim igrama i mehanikama bliske borbe koje smo stekli dizajnirajući Sleeping Dogs', rekao je direktor United Front Gamesa Stephen Van Der Mescht. 'U studiju smo tijekom testiranja igre dosta često bili jako kompetitivni i svadljivi te se nadamo da će taj intenzitet akcije biti prisutan kada igra krene u Early Access.'

Smash + Grab trenutno je upisan na Steam te bi u testiranje trebao krenuti ovog rujna. Više informacije o igri potražite na službenoj stranici www.playsmashandgrab.com