TURTLE ROCK UZVRAĆA UDARAC

Tvorci Left 4 Deada rade na novoj, vrlo mračnoj igri

18.12.2016 u 09:35

Bionic
Reading

Razvojni studio trenutno radi za free-to-play izdavača Perfect World Entertainment

Podrška za Evolve prekinuta je prije mjesec dana - model free-to-play nije baš profunkcionirao, a Turtle Rock ne planira sjediti i vrtjeti palčevima. Upravo zato krenuli su na novi projekt koji, prema njima, ne spada ni u Left 4 Dead, a bogami ni u Evolve

Studio, naime, radi na posve novoj igri s posve novom pričom koja spada u žanr 'mračne' fantastike. Duboke mračne fantastike.


U nedavnom intervjuu za gamesindustry.biz predstavnik studija izjavio je da firma surađuje s Perfect World Entertainmentom, izdavačem koji je radio na Star Trek Onlineu i Blacklight Retributionu.

'Radimo na razvijanju nove franšize smještene u novi svemir. Ona će se odvijati u svijetu karakterističnog stila na kakvog ste navikli od Turtle Rock Studiosa', rekao je suosnivač Turtle Rocka Phil Robb. 'Usredotočili smo se na ono što radimo najbolje - online co-op pun uzbuđenja, a uz partnera Perfect World osigurat ćemo to da su naši igrači na prvom mjestu slušajući ih i razvijajući igru ovisno o tome kako ju igraju iz godine u godinu.'

Predsjednik Steve Goldsteion nadodao je da će igra biti usredotočena na kooperativni FPS. Dodao je da se ne radi o još jednom naslovu sa zombijima, niti o nečemu postapokaliptičnom. Bit će, kao što smo već napisali, smješten u svijet 'mračne' fantastike.

Prava je šteta to što je ovako dobar studio spao na tako niske grane. Nakon neuspjeha Evolvea jedino što im ostaje je sjećanje na Left 4 Dead, igru koja ih je u principu i učinila poznatima. Nadamo se da će ovaj nadolazeći projekt dosegnuti barem tračak te nekadašnje slave.