TAJNOVITO DO BOLA

Tvorac The Stanley Parablea najavljuje novu igru

21.10.2015 u 07:21

Bionic
Reading

Ako volite igre koje koriste izmjenjenu stvarnost, kratki uvod u najnoviju avanturu tvorca The Stanley Parablea mogao bi vas oduševiti

Autor čuvene eksperimentalne igre The Stanley Parable, William Pugh, osnovao je razvojni tim pod imenom Crows Crows Crows te, naravno, najavio njihov nadolazeći projekt. Ova igra nema veze s nedavno objavljenim Beginners Guideom kojeg je stvorio Davey Wreden, developer više poznat po asistiranju Pughu pri izradi komercijalne verzije Stankove Parabole.

E sad, što se same igre tiče, bojimo se da su informacije dosta oskudne. Službena stranica Crows Crows Crows upućuje na misteriozni ARG, odnosno, Augumented Reality Game u kojem otkrivate misterij iza još misterioznijeg projekta.

U ARG-u je moguće pronaći niz dosjea i dopisa u kojima stanovita glavna inspektorica Eloise Lavigne traži od zamjenika Angela da baci pogled na dokumentaciju o nizu nestanaka diljem Europe koji su se desili proteklog ljeta.

Nije razjašnjeno hoće li ta priča imati veze s novom igrom ili se radi o nečemu što služi kao diskretni uvod. Sigurno je jedino da Pugh radi na novoj igri (potvrdio je putem Twittera kako PC Gamer ima prve screenshotove nadolazeće igre) te kako je najavio da ćemo više o njoj saznati uskoro.

Dakle, opet nešto iz prvog lica, čini se...

izvor: Eurogamer